Profiler inom MMA och UFC

Träning

Bra träningskläder från topp till tå

Vare sig du är en rutinerad idrottare eller en vanlig motionär är det viktigt att du klär dig rätt när du tränar. Tränar du utomhus behöver du tänka på att ha olika typer av kläder för olika väderlekar. Är det riktigt kallt är det till exempel viktigt med ett bra underställ. Men regnar det eller blåser behöver du istället ha kläder som står emot vatten och vind.

Men att olika typer av träning kräver även olika sorts kläder har de flesta koll på. Många har plagg anpassade för just sin träningsform i garderoben, Men de flesta glömmer en sak, nämligen strumporna. Strumporna betyder mer än vad du tror och väljer du rätt strumpor slipper du problem med dina fötter och kan träna vidare utan problem.

Rätt strumpor

Det finns massor av olika sorters strumpor med olika funktioner. Allt för att din träning ska bli så bekväm som möjligt. Det finns till exempel högre träningsstrumpor för de som vill ha det och kompressionsstrumpor om du till exempel ska springa långt. Det finns även strumpor som är speciellt anpassade för väster och högerfötter. En bra strumpa leder bort svett och håller din fot torr. Den gör också att du slipper skoskav.