Profiler inom MMA och UFC

Kampsport

Betta på MMA

Betting är populärt inom praktiskt taget varje organiserad sport idag och MMA är sannerligen inte något undantag. Här tittar vi lite närmare på just detta fenomen och ger tips på hur man går till väga.

När MMA först dök upp dröjde det ett tag innan man så mer allmän acceptans av detta. Men så fort detta blev en veklighet och MMA började bli sedd som en seriös sport, kom även allt man annars kopplar ihop med sporter; saker som sponsorer, tv-sändningar, utbildningsprogram och mycket annat började bli verklighet inom MMA. Och en av dessa var så klart officiell betting på matcher.

Har man inte sysslat med detta tidigare kanske man inte riktigt vet var man ska börja. Det första steget är att hitta en plats som erbjuder odds för MMA-matcher. Idag finns det åtskilliga bettingsidor att välja mellan, men det är bäst att besöka sajten i förväg för att se att de faktiskt erbjuder odds på just MMA. Det kan också vara smart att inte välja första bästa utan ”shoppa runt” något och se om någon i överlag erbjuder bättre odds än andra.

När man öppnar ett konto på en bettingsida kommer man ha möjligheten att plocka hem en bonus. Detta är något alla erbjuder i dagsläget. Exakt vad man får varierar från sida till sida, men det är oftast bonuspengar att spela för. Man kan även få tag på något som bruka kallas för ”riskfritt spel”. Detta betyder att det första oddset man spelar för över en viss summa kan man inte förlora pengar på. Vinner man så vinner man och det fungerar precis som vanligt, men om man skulle förlora får man istället tillbaka summan man satsade.

När man tittar runt efter odds att spela på är det ju bra att vara insatt i matchen och veta vilka det är som deltar. Ju bättre koll man själv har desto enklare är det att bedöma hur bra oddsen är och hur värt det är att satsa på det.